Kuhu, millal ja miks?

Sellel blogil on kolm eesmärki: anda infot meie lähedastele, sõpradele ja muidu huvilistele - enda tegemistest reisi jooksul, tekitada omale reisipäevik ja innustada lastega peresid matkabussiga reisima.
Olles 2017 aasta lõpus nädalasel reisil Tenerifel, tekkis meil elukaaslasega mõte võtta ette pikem puhkus ning minna veidi maailma vaatama. Tulla välja oma igapäeva rutiinist ja teha midagi teisiti. Ja muidugi Eesti ilm - no ei jaksa enam seda halli, vihmast, udust ja pimedat talve olla. Mõeldud, tehtud...nii lihtne see muidugi pole, aga ega seal midagi ületamatut ka ei ole. Esimene ja ilmselt kõige tähtsam asi oli saada tööandajatega kokkulepe, ning see läks tegelikult ladusalt. Mina jätkan töötegemist neti teel ning elukaaslane sai 3,5 kuuks puhkuse.
Eelmise aasta augustis ostsime omale Soomest matkabussi, see on meie peret seni kenasti ja truult teeninud. Seega otsustasime oma puhkuseplaani teostada just matkabussiga. Ööbimise ja toiduvalmistamise osas siis muret pole.
Alates 2018 algusest oleme muudkui plaaninud ja mõelnud ning veelkord plaaninud. Sellest ettevalmistusosast teen eraldi postituse.
Meie plaan: Sõidame Eestist ära 01.02.2018 ning tagasi koju jõuame 13.05.2018. Veebruari ja märtsi kuu plaanime olla Marokos. Enamuse ajast Agadiris, matkabusside kämpingus. Muidugi tahame läbi sõita ilusaid ja vaatamistväärivaid kohti, nii matkabussiga kui ka kohapeal rendiautot kasutades. Aprilli plaanime veeta Hispaanias ringi kolades. Ning seejärel mööda Hispaania ja Prantsusmaa lõunarannikut kodu poole liikuda.

Kommentaarid

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

01.02.18 Klooga-Suwalki,Poola 677 km